Het enthousiasme voor deze wereld van bijzondere koffiemachines is bij ons inmiddels 11 jaar geleden ontstaan. Hieruit is de wens voortgekomen luxe koffiemachines een uitstekende tweede ronde te geven. Bij u thuis of op de zaak!

Dekoffiemachinezaak specialiseert zich in de aan- en verkoop van goede gebruikte koffiemachines voor thuis en kleinzakelijk die wij na revisie opnieuw aanbieden.

Dekoffiemachinezaak verkoopt ook melkschuimsystemen accessoires en reinigingsmiddelen. 

Dekoffiemachinezaak heeft ook een eigen service- en onderhoudsdienst.

U kunt bij ons terecht voor speciaal voor u geselecteerde gebruikte koffiemachines, koffiebonen, onderhouds- en servicebeurten en melkschuimsystemen.

U bent van harte welkom in onze showroom in Deventer voor een kop koffie of een koffiespecialiteit. Bel of neem contact met ons op via het contact formulier.

Quote: "Drinkt u uw koffie expres zo of drinkt u hem verkeerd?!"

Koffiemachines! Je kunt er alle kanten mee op. Espresso, koffie, cappuccino, latte machiato, ristretto. Is het niet geweldig, dat u dit vandaag de dag ook allemaal thuis kunt schenken?

Volautomatische koffiemachines met verse koffiebonen en allemaal voorzien van het “één druk op de knop” principe.

 

Showroom DeKoffiemachinezaak

U bent van harte welkom aan de showroom. Deze is alleen geopend op afspraak. 

Neem telefonisch contact op of stuur een e-mail middels het contactformulier met uw telefoonnummer, voor het maken van een afspraak.